dimarts, 8 d’octubre de 2013

Cercadors

- Tots els cercadors presenten una estructura similar quant als resultats.
- Alguns cercadors enmagatzemen els hàbits de navegació dels usuaris i això provoca que els resultats d’una cerca es corresponguin amb el perfil de la persona que la fa.


1.Explora en els resultats de la cerca sobre Reus quina informació t’ofereix cada cercador per a cadascun dels recursos anteriors.


       2. Contesta:
Havent experimentat amb els diferents cercadors una mateixa cerca, quin prefereixes? Raona la resposta.

Per la meva part prefereixo google ja que a simple vista la informació és molt més clara i concreta, també ens atjunta un mapa que fa encara més ric el contingut

Les teves cerques proporcionen informació als cercadors. De quina manera creus que el seguiment que exerceixen els cercadors sobre els teus hàbits de navegació (interessos, ideologia política, circumstàncies familiars, preferències d’oci, etc) pot influir en els resultats que obtens? Què et fa pensar aquest fet?

Doncs poden influir bastant a favor ja que gràcies a les galetes,que desen les adreces ja cercades,si busquem alguna informació similar que ja hagi sigut buscada ens sortirà encara més contingut.

Investiga sobre el cercador DuckDuckgo pel que fa a la confidencialitat i al seguiment de la persona que fa la cerca?

DuckDuckGo no guarda dades d'adreces ja buscades ni tampoc ens podem crear un perfil sobre nosaltres.

Qué són les galletes?

És un programari que té el navegador web per poder recordar les cerques que fem i a partir d'aquestes fer un perfil per ajudar-nos a l'hora de realitzar noves cerques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada